Site logo

Luthiers.com Hoe werkt het?

 

VEEL MEER DAN EEN EENVOUDIGE DIRECTORY!

 

Ben je een professional?

 

1) Deel je werk, knowhow en producten met een doelgerichte gemeenschap van liefhebbers.

 

2) Verhoog je zichtbaarheid op een duurzame manier zonder te verdwijnen zoals het geval is in de nieuwsfeeds van sociale netwerken.

 

3) Maak gebruik van een persoonlijke pagina die zo vaak als je wilt kan worden bewerkt om je werk, je knowhow en je producten te benadrukken.

 

VOOR SLECHTS 99.90 EURO PER JAAR!

 

Zonder verplichting voor de volgende jaren. Een paar dagen voor het einde van je jaarlijkse publicatie ontvang je een e-mail, zodat je jouw persoonlijke pagina alleen opnieuw kunt publiceren als jij dat wenst.

Geen extra kosten, geen technische onderhoud van de website, geen technische updates, Luthiers.com zorgt voor alles… en zorgt voor jou!

 

JOUW ENIGE TAAK IS OM JE PERSOONLIJKE PAGINA IN MINDER DAN 15 MINUTEN TE CREËREN OM JE KLANTEN TEVREDEN TE STELLEN! 😉

 

4) Markeer uw diensten en producten die beschikbaar zijn voor verkoop zonder enige commissie van Luthiers.com. Sinds 31 augustus 2020 is er een nieuwe functie beschikbaar op de site: u kunt nu, naast uw luthier-profielpagina, speciale pagina’s maken voor uw instrumenten die te koop zijn.

 

5) Direct contact met je klanten via het formulier op je persoonlijke pagina, direct gekoppeld aan jouw persoonlijke mailbox, gemakkelijk zonder enige configuratie.

 

6) Er wordt naar meer dan 350 categorieën instrumenten, versterkers, effecten, accessoires en reserveonderdelen verwezen op de website van Luthiers.com om de zoekresultaten van de klanten te vergemakkelijken.

 

7) Er zijn vele mogelijkheden om jezelf te onderscheiden: fabrikanten van instrumenten, versterkers en effecten, reparateurs, restaurateurs, detailhandelaren, muziekwinkels, hout- en onderdelenverkopers, organisatoren van evenementen, enz.

 

8 ) Jouw toekomstige klanten zullen je zeer gemakkelijk kunnen ontdekken en vinden via een zoekopdracht naar instrumentcategorieën, naar beroep en naar locatie, met de mogelijkheid de criteria te kruisen om de resultaten onmiddellijk te raffineren.

 

9) Wissel eenvoudig uit met je klanten en leveranciers via het contactformulier op je persoonlijke pagina.

 

10) De service is meertalig: al is de interface van de website Luthiers.com in het Engels, kun je in de taal schrijven die je het beste vindt voor je klanten. Engels geeft je de mogelijkheid een internationale klantenkring te bereiken, maar je kunt in de beschrijving van je persoonlijke pagina in de taal van je land schrijven als je voornamelijk met een lokale klantenkring wilt werken.

 

11) Je hebt ook toegang tot een privé gesprek en chat, automatisch verbonden met je mailbox, zonder extra instellingen. Alles wordt eenvoudig dankzij Luthiers.com!

 

12) In je account vind je eenvoudige en duidelijke statistieken, zodat je een samenvatting van de views van je persoonlijke pagina kunt bekijken: totaal aantal views, aantal unieke views, aantal views via smartphones, tablets en computers, lijst met landen die geïnteresseerd zijn in je pagina, enz. Je hoeft geen tijd meer te verliezen met die moeilijke statistieken van Google Analytics! 😉

 

Naast je persoonlijke pagina op Luthiers.com, wordt je talent in de door ons geschreven artikelen op de blog «Luthiers Family» in het zonnetje gezet. Dit artikel wordt dan gedeeld op onze social media om je diensten, kennis en producten met onze abonnees te delen.

 

Heb je al een website?

1) Een abonnement op Luthiers.com zal Google’s natuurlijke verwijzing naar je eigen website bevorderen dankzij de links naar je website en social media die op je persoonlijke pagina staan.

2) Je homepage op Luthiers.com kan een grote toevoeging tot je website zijn als je meer zichtbaarheid nodig hebt. Luthiers.com is echt gespecialiseerd in de zoekopdrachten van je klanten, en communiceert zeer regelmatig op social media!

 

Heb je nog geen website?

1) Creëer in 10 tot 15 minuten heel gemakkelijk een elegante, moderne en professionele persoonlijke pagina, responsive dus aanpasbaar en doorzoekbaar op alle ondersteunde toestellen van je klanten: smartphones, tablets en computers.

2) Op deze persoonlijke pagina kunt je informatie weergeven die essentieel is voor je activiteit, zoals: Beschrijving van je activiteit, geolocatie, gedetailleerde openingstijden, fotogalerij, video, vele categorieën van mogelijke instrumenten, verschillende mogelijke beroepen (fabrikant, hersteller, restaurateur, winkel of winkel), contactformulier voor klanten, links naar je social media, e-mail adres, telefoonnummer, en nog veel meer…

 

VOOR SLECHTS 99.90 EURO PER JAAR!

 

3) Je persoonlijke pagina kan zo vaak worden gewijzigd als je wilt om je werk, knowhow en producten te benadrukken.

 

 

Luthiers.com is hét referentieplatform voor gepassionneerden van getokkelde snaarinstrumenten, gestreken snaarinstrumenten, versterkers, effecten en accessoires!

HET AVONTUUR BEGINT NOG MAAR NET…

 

 

 

Ben je een instrumenthandelaar of muziekwinkel?

 

1) Vermeld de namen van de luthiers en merken die je verkoopt en leer het grote publiek en de luthiers kennen.

 

2) Bewerk je persoonlijke pagina zo vaak als nodig is om de instrumenten en merken die je distribueert en verkoopt te benadrukken.

 

DEEL JE PASSIE VOOR MOOIE INSTRUMENTEN!

 

 

 

Ben je een gepassioneerde particulier?

 

1) je wilt een uniek instrument hebben om op te vallen. Vind het juiste instrument voor jou!

 

ONTDEK HET TALENT VAN DE LUTHIERS BIJ JOU IN DE BUURT!

 

2) Vind de vakman die je zoekt eenvoudig door te zoeken op instrumentcategorieën, soorten beroep en locatie. Google zal je nooit zo’n precies antwoord geven!

 

3) Je hebt een instrument om te onderhouden of te repareren: vind binnen een paar klikken een luthier bij jou in de buurt voor advies en hulp.

 

4) Log regelmatig in op de website Luthiers.com en schrijf je in op onze social media om de vele artikelen van de “Luthiers Family” te ontdekken!

 

 

 

VOLG LUTHIERS. COM OP SOCIAL MEDIA!

 

FacebookInstagramTwitterLinkedinPinterest

 

 

Subscribe to the newsletter!

Subscribe to our newsletter to follow all our news and those of our luthiers.

If you are passionate about the world of luthiers, join us!